À la Carte

Om te beginnen

Brood met 3 verrassende smeerseltjes   
Huisgemaakte tapenade, aioli en kruidenboter
 7,5


Voorgerechten
| Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Carpaccio van het rund met citroenmayonaise 

Rundercarpaccio, rucola, versierd met citroenmayonaise,  zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

 11,5


Garnalencocktail   

Met hollandse garnalen

 12,5

Vitello tonnato  
Dungesneden, langzaam gegaarde kalfsfricandeau met tonijncrème, geserveerd met kappertjes en rode uienringen

 12,5


Champignons uit de oven 
Overbakken met Camembert

 8

Bloedworst 
met appelpartjes en appelstroop

 8,5


Soepen 

Uien soep gegratineerd met kaas (V)    6
Bouillabaisse Zuid-Franse rijk gevulde vissoep     9
Italiaanse tomatensoep met basilicumcrème (V)   6


Salades 
| ook als maaltijdsalade te bestellen

Salade op Oosterse wijze
Met gemarineerde ossenhaas puntjes, taugé, avocado en sesamzaadjes

  11

Salade Scampi
In knoflook gemarineerde gebakken scampi’s met peterselie en honingmosterd-dressing

  11


Salade Sfeer
Met val dieu kaas, gebakken champignons, avocado en frambozendressing (V)            

  10,5

Caeser Salade
Gebakken bacon, kipfilet, ei, Parmazaanse kaas, croutons en Caesardressing

  10,5
 



Hoofdgerechten | Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten  

Vlees

Tournedos   
200 gram Ierse ossenhaas met saus naar keuze (*)

 30

Spareribs à la Jorn   
Huis gemarineerde, langzaam gegaarde ribbetjes 

 19,5

Grain fed steak  
Gemarmerde biefstuk van graan gevoede dieren

 22

Saté  
Van kiphaasjes met salade en kroepoek 

 15,5

Varkenshaas 
Rosé gebakken met saus naar keuze (*)

 16,5

Schnitzel 
Op traditionele wijze van kalfsvlees, in roomboter gebakken met saus naar keuze (*)

 16,5


Surf & turf  
Ossenhaas met gemarineerde scampi’s

 22,5

Sukade
Zacht gegaard rundvlees met rode wijnsaus

 19

Mixed grill
Een combinatie van ossenhaas, varkenshaas en kipfilet met saus naar keuze (*)

 23,5

(*) Keuze uit: champignonsaus, pepersaus, bearnaisesaus, stroganoffsaus, rode wijnsaus of saus van de chef

Vis en schaaldieren

Gegrilde zalmfilet
Op de huid gebakken met saus van de chef 

 20

Kabeljauw
Witvis op een bedje van groenten met witte wijn saus   

21,5

Pasta Sfeer met scampi’s
Gamba “Black Tiger” met een romige, iets pikante saus, pasta, rucola en Parmezaanse kaas  

18,5




Vegetarisch

Ravioli
Gevuld met ricotta, spinazie en gorgonzolasaus

 16,5

Camembert uit de oven
Met rozemarijn, tijm en knoflook

 14,5