Bourgondisch buffet

Combinatie van warm - koud - vis

Warm Buffet 

  • Gegrilde beenham
  • Geserveerd met een champignonroomsaus
  • Of met een Limburgse mosterdsaus
  • In plaats van beenham ook te kiezen voor:
    • Getrancheerde kipfilet stroganoff sauso  
    • Getrancheerde varkenshaas champignonroomsaus       
    • Boeuf Bourguignon rode wijn saus

Koud buffet 

  • Huisgemaakte Koude Schotel

  • Gevulde eieren

  • Gevulde tomaten

  • Ham-aspergerolletjes

  • Diverse soorten paté

  • Uitjes Monegask

  • Komkommersalade

  • Broccoli-ham salade

  • Fiësta salade

  • Verse fruitsalade

Vis buffet 

  • Verse gepocheerde zalm
  • Gegrilde zoetwater scampi’s
  • Maatjesharing met ui
  • Gerookte forel filet
  • Gerookte makreel filet
  • Molenbrood wit/- bruin
  • Stokbrood
  • Gesorteerde mini broodjes
  • Roomboter
  • Kruidenboter

Dit buffet kunt u uitbreiden met;

  • Aardappelgratin 
  • Groente van het seizoen