Bourgondisch buffet

Combinatie van warm en koud

Warm Buffet 

  • Gegrilde beenham
  • Geserveerd met een champignonroomsaus
  • Of met een Limburgse mosterdsaus
  • In plaats van beenham ook te kiezen voor:
    • Getrancheerde kipfilet stroganoff sauso  
    • Getrancheerde varkenshaas champignonroomsaus       
    • Boeuf Bourguignon rode wijn saus

Koud buffet 

  • Huisgemaakte Koude Schotel
  • Gevulde eieren
  • Gevulde tomaten
  • Ham-aspergerolletjes
  • Ardenner ham met meloen
  • Perzik
  • Ananas
  • Komkommersalade
  • Broccoli/-ham salade
  • Fiësta salade
  • Molenbrood wit/ bruin
  • Stokbrood
  • Gesorteerde mini broodjes
  • Roomboter
  • Kruidenboter

Dit buffet kunt u uitbreiden met;

  • Aardappelgratin 
  • Groente van het seizoen