Ons bedrijf

Restaurant Sfeer Ittervoort

Waar sfeer, verse lunch- en diner samenkomen.

Hartelijk welkom op de website van restaurant Sfeer. In ons restaurant in Ittervoort kunt u heerlijk proeven en genieten. Ons familiebedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het serveren van heerlijke verse gerechten in een sfeervolle omgeving. Met liefde en passie verzorgen wij u een onvergetelijke gastronomische ervaring. Wij hebben een ruime keuze aan gerechten en werken enkel met verse ingrediënten. Voor wie een gezellig avondje uit eten in Ittervoort wil, kan bij ons heerlijk tafelen. In het landelijke maar moderne interieur van ons restaurant kunnen wij u een sfeervolle avond bieden. Het beschutte terras in de binnentuin biedt bovendien de mogelijkheid om de gezelligheid buiten voort te zetten.

Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

Het restaurant in Ittervoort om gezellig te tafelen
Voor een intiem avondje of een ontspannen lunch zit u goed bij restaurant Sfeer. Bij ons kunt u een intieme sfeer, persoonlijke aandacht en gerechten vol verse ingrediënten verwachten. Van lokale gerechten als het videeke tot een klassieke rosé gebakken varkenshaas. Of gaat u voor de heerlijke salade met Val Dieu-kaas, gebakken champignons, avocado en frambozendressing? Er zit voor iedereen iets lekkers tussen.

Goed bereikbaar restaurant in Ittervoort
Ons restaurant in Ittervoort ligt in de gemeente Leudal. Het restaurant is goed bereikbaar en ligt op zo’n 500 meter van afslag 41, richting Ittervoort/Thorn. Ondanks de goede bereikbaarheid merkt u weinig van het verkeer: op ons beschutte terras kunt u in alle ontspannenheid genieten. We hebben ruime parkeergelegenheid: een prettige faciliteit voor als u een feest wilt organiseren dat van alle gemakken is voorzien.

Wilt u graag een tafel reserveren of de mogelijkheden voor feesten en partijen bespreken?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 475 796578. / +31 614912862          
Of reserveer online. We helpen u graag verder.
LET OP: Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.