Gelegenheid

De gelegenheid voor een gemoedelijke en persoonlijke condoleance

Na een uitvaart biedt restaurant Sfeer in Ittervoort een persoonlijke condoleancelocatie.

Wij vinden het belangrijk dat u de rust en de ruimte heeft om met betrokkenen deze ingrijpende gelegenheid te delen. Daarom is het mogelijk om tijdens de condoleance een aparte ruimte te reserveren. Het warme interieur van het restaurant schept een knusse omgeving voor condoleances. Ook kunt u gebruikmaken van het beschutte terras. Ons terras is een ruime buitengelegenheid. In deze natuurlijke en gemoedelijke omgeving kunt u in alle rust met de nabestaanden samen zijn.

Mogelijkheden voor condoleance
Voor dit kwetsbare moment biedt restaurant Sfeer verschillende mogelijkheden voor een condoleancelocatie. We vinden uw mening belangrijk en bespreken uw wensen dan ook graag met u. Onze aandacht gaat naar u en uw gasten en het vriendelijke personeel zal zorgdragen voor een zorgeloze condoleance. Na de uitvaart kunt u in het restaurant van verschillende diensten gebruikmaken. Er is een verscheidenheid aan menu’s mogelijk. Alles is bij ons bespreekbaar. Zo serveren wij verschillende broodjes, hapjes en soepen. Voor een lokale ervaring serveren wij ook een Limburgse vlaai. Uiteraard is het mogelijk om de condoleance van een koffietafel te voorzien. We hebben ruime parkeergelegenheid: een prettige faciliteit voor een zorgeloze condoleance.

Informele en gemoedelijke vergaderruimte, inclusief lunch
Restaurant Sfeer biedt voor formele en informele bijeenkomsten de ideale omgeving om vruchtbare vergaderingen te realiseren. Voor vergaderingen kunt u bij restaurant Sfeer een aparte ruimte reserveren. Ook voor vergaderingen kunt u met ons uw wensen voor gerechten bespreken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de vergaderruimte. Zo kunnen wij broodjes, soepen en Limburgse vlaai serveren. Het rustige terras in een natuurlijke omgeving maakt het mogelijk om tussendoor even op te laden voor een volgende sessie. In de vergaderruimte kunnen wij een lunch voor u klaarzetten, zodat de vergadering onverstoord voortgezet kan worden.

Wilt u graag een condoleancelocatie reserveren of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 475 796578. We helpen u graag verder.