Feesten & Partijen

Intieme locatie voor feesten & partijen

Restaurant Sfeer biedt vele mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een intieme locatie voor feesten en partijen in Ittervoort? Gaat het om een bruiloftfeest, een communiefeest of een doopfeest. Of wilt u graag uit eten met een grote groep? In het warme interieur van ons restaurant is voor elke gelegenheid iets mogelijk. Eén ding is zeker: Wij kunnen u van een sfeervolle dag en avond voorzien. Restaurant Sfeer biedt vele mogelijkheden. In overleg met u brengen wij uw wensen in kaart en maken wij uw gedroomde feest werkelijkheid. Met onze oog voor persoonlijke aandacht dragen wij zorg voor een mooie herinnering. Bovendien kunt u gebruikmaken van ons beschutte terras. Het ruime terras is de ideale plek om in een natuurlijke omgeving uw feest voort te zetten.

Sfeer en smaak tijdens uw feest
Voor feesten en partijen is in restaurant Sfeer veel mogelijk. U heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan gerechten. Tijdens feesten en partijen serveren wij uiteraard onze gerechten bereid met verse ingrediënten. In de omgeving van Leudal staat restaurant Sfeer er immers om bekend alle gerechten zelf te maken en enkel met verse ingrediënten te werken. U kunt hierin veel combineren. U kunt ervoor kiezen om à la carte te dineren of een aangepast menu te laten samenstellen. Dit is afhankelijk van uw wensen, maar ook kan de grootte van de groep hierop van invloed zijn. In overleg met u stellen we een menu samen. De persoonlijke aandacht van ons personeel maakt van uw feest een ontspannen en sfeervolle belevenis.

Beschut terras in natuurlijke omgeving
Bij ons kunt u zowel een ruimte als het restaurant afhuren. Ook kunt u ervoor kiezen de gehele locatie voor uw feest of partij te reserveren. Met het beschutte terras in de binnentuin heeft u de mogelijkheid om de gezelligheid buiten voort te zetten. U kunt ook een apart terras reserveren voor uw feest. Er is ruimte voor een maximum aantal van 110 gasten.

Wilt u de mogelijkheden voor feesten en partijen bespreken?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 475 796578. We helpen u graag verder.