Diner 

Een bijzonder diner met de sfeer en smaak van Limburg

Voor de sfeer en smaak van Limburg bent u bij restaurant Sfeer aan het juiste adres. In ons warme interieur bieden we de ideale gelegenheid voor een heerlijk diner. Of u maakt gebruik van ons ruime terras in een natuurlijke omgeving. Hier kunt u ongestoord dineren in de buitenlucht. Ons vriendelijke personeel zet uw persoonlijke wensen centraal. Voor een bijzondere en complete avond biedt dit restaurant in de omgeving van Leudal een ontspannen plek.

Uitgebreide dinerkaart met klassiekers en een wisselende kaart voor variatie en finesse in de Limburgse keuken bent u bij restaurant Sfeer aan het juiste adres. Wij bieden klassieke gerechten, maar hebben ook een wisselende kaart met daarop seizoensgerechten. In de omgeving van Leudal staan wij erom bekend onze gerechten eigenhandig te bereiden, met enkel verse ingrediënten. Voor een driegangenmenu heeft u uiteenlopende mogelijkheden: er is voor ieder wat wils. Ons vlees, vis en groenten worden dagelijks vers aangeleverd. Wij bieden bijzondere klassiekers met een verfijnde smaak.

Van klassiekers tot verfrissende combinaties: verse ingrediënten staan centraal
In restaurant Sfeer kunt u verse vlees- en visklassiekers verwachten. Ook kunt u vlees en vis combineren in een driegangendiner. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pannetje mosselen of onze eigen echte Sfeer pasta? Met deze pittige specialiteit serveren wij u de black tiger-gamba in combinatie met pasta, rucola en Parmezaanse kaas. Of misschien de roségebakken kalfsoester? Voor vegetariërs hebben we meerdere mogelijkheden. Om een avondje tafelen compleet te maken, kunt u kiezen voor onze overheerlijke kaasplateau, een uitgebreid kaasassortiment met brood en boerenjongens, heerlijk in combinatie met een glaasje Port.

Vanaf 17 uur bent u van harte welkom in ons restaurant. Op zondag kunt u uitgebreid tafelen en is restaurant Sfeer doorlopend geopend vanaf 12 uur.

Wilt u meer informatie of een tafel reserveren?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 475 796578. We helpen u graag verder.