Lunch

Lunch met sfeer en smaak

In restaurant Sfeer zit er voor iedereen een smaakvol lunchgerecht bij

Wilt u graag bijzonder lunchen in een sfeervolle omgeving? Bij Sfeer kunt u in ons intieme restaurant proeven van onze uitgebreide lunch. U kunt kiezen uit uiteenlopende lunchgerechten, een verscheidenheid aan echte topklassiekers, maar ook verrassende maaltijdsalades. Finesse en variatie, dat is wat u van restaurant Sfeer aan lunch kunt verwachten.

Kom proeven van onze uitgebreide lunchkaart
In restaurant Sfeer zit er voor iedereen een smaakvol lunchgerecht bij. In de omgeving van Leudal staan wij erom bekend al onze gerechten eigenhandig te bereiden, van enkel verse ingrediënten. U kunt kiezen uit vers afgebakken broodgerechten, uitsmijters en een variatie aan soepen en maaltijdsalades. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze specialiteit Broodje Bijzonder? Een broodje rundercarpaccio met rucola, citroenmayonaise en zongedroogde tomaatjes? Of van onze Salade Sfeer? Een heerlijke salade met Val Dieu-ovenkaas, gebakken champignons, avocado en frambozendressing. Mocht u graag van verschillende smaken willen proeven, dan bieden wij combinatiegerechten aan. Bij een combinatiegerecht serveren wij twee verschillende broodgerechten met een soepje. Ook kunt u kiezen uit een van onze warme lunchgerechten. Voor degene die graag een typische Limburgse lunch wilt proeven, serveren wij zuurvlees volgens oud Limburgs recept.

Passie van generatie op generatie
Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het horecavak. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat onze klanten willen: sfeer en smaak. In ons familiebedrijf geven wij onze liefde en passie voor lekker eten door aan iedere generatie. Hierbij staan onze verse ingrediënten en persoonlijke aandacht centraal, die we met liefde aan ieder gerecht toepassen. Voor een echte Limburgse lunchervaring moet u bij restaurant Sfeer zijn.

U kunt bij ons lunchen tussen 12:00 en 16:00 uur. Op zondag kunt u uitgebreid tafelen en is restaurant Sfeer ook voor a la carte vanaf 12.00 uur geopend. Woensdag en donderdag zijn onze rustdagen.

Wilt u graag een tafel reserveren?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 475 796578. We helpen u graag verder.