À la Carte | Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Te bestellen vanaf 17.00uur

Hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en garnituur

Hoofdgerechten vlees

Dry aged Entrecôte 200 gram of 300 gram                                                                      Minimaal 21 dagen vakkundig gerijpt

Tournedos
Ierse ossenhaas met saus naar keuze



Black Angus boter steak
Boter malse steak met saus naar keuze (*)



Mixed grill
Een combinatie van boter steak, varkenshaas en kipfilet met saus naar keuze (*)



Kalfssukade     
Zacht gegaard kalfsvlees met balsamico-tijm saus



Romige kip in het pannetje
Getrancheerde kipfilet, romige tomaten-mascarponesaus, feta



Varkenshaas 
Rosé gebakken met saus naar keuze (*)



Schnitzel 
200 gram, met saus naar keuze (*)



Saté
Van kippendijen met salade, kroepoek en uitjes.



(*) Keuze uit: champignonroomsaus, pepersaus, stroganoffsaus of balsamico-tijmsaus



 

Hoofdgerechten vis en schaaldieren

Vis van de dag (dagprijs)
Met bijpassende saus 



Gamba’s Aoili 
Gamba “Black Tiger” scampi’s in knoflook met frietjes en gegrilde groente



Pasta Sfeer 
Gamba “Black Tiger” met een romige iets pikante saus, linguini, rucola en
Parmezaanse kaas




Vegetarische hoofdgerechten

Gegrilde knolserderij steak
Warme groente en dikke frieten



Pasta Truffel
Bospaddenstoelen & champignons, linguini, spinazie, romige truffelsaus, rucola
en  Parmezaanse kaas




Camembert uit de oven
Met rozemarijn, tijm, knoflook, warme groente en dikke frieten



Cannelloni
Gevuld met ricotta en spinazie in romige tomaten-mascarpone saus



Kindermenu

Kroket
met dikke frieten, mayonaise en appelmoes



Frikandel
met dikke frieten, mayonaise en appelmoes


Satè

Een stok sate en satesaus met dikke frieten, mayonaise en appelmoes



Kipfilet

licht gepaneerde kipfilet met dikke frieten, mayonaise en appelmoes







Kinderijs 
Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom


Chocolademousse
(in een kleinere portie)