À la Carte | Voorgerechten

Voorgerechten

Om te beginnen

Brood met 3 verrassende smeerseltjes (2 personen)
Huisgemaakte tapenade, aioli en kruidenboter
 7,75


Voorgerechten
| Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Prosciutto di parma
Geitenkaas, walnoten en gestoofde peer

11

Carpaccio van het rund met truffelmayonaise 
Ribeye carpaccio, rucola, versierd met truffelmayonaise, 
zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

11,5


Bloedworst     
Met appelpartjes en appelstroop                                                            

11

Trio van vis
Hollandse garnalen, forel en gerookte zalm

13.5

Vitello tonnato
Dungesneden, langzaam gegaarde kalfsfricandeau
met tonijncrème, geserveerd met kappertjes en rode uienringen

12,5


Champignons uit de oven 
Overbakken met Camembert

9



Soepen 

Franse uiensoep gegratineerd met kaas (V)    6,5
Bouillabaisse Zuid-Franse rijk gevulde vissoep     10,75
Italiaanse tomatensoep met basilicumcrème (V)   6,5


Salades 
| ook als maaltijdsalade te bestellen

Salade op Oosterse wijze
Met gemarineerde ossenhaas puntjes, taugé, avocado en sesamzaadjes

  11.5

Salade Scampi
In knoflook gemarineerde gebakken scampi’s met peterselie en
honingmosterd-dressing

  11.5


Salade Sfeer
Met val dieu kaas, gebakken champignons, avocado en frambozendressing (V)            

  11.5

Caesar Salade
Gebakken bacon, kipfilet, ei, Parmazaanse kaas, croutons en Caesardressing

  11.5