À la Carte | Voorgerechten

Voorgerechten

Om te beginnen

Brood met 3 verrassende smeerseltjes (2 personen)
Huisgemaakte tapenade, aioli en kruidenboter (V)
 


Voorgerechten
| Voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Carpaccio van het rund met truffelmayonaise 
Ossenhaas carpaccio, rucola, versierd met truffelmayonaise, 
zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas


Vitello tonnato
Dungesneden, langzaam gegaarde kalfsmuis met tonijncrème,
geserveerd met kappertjes en rode uienringen




Bloedworst van het Livar varken  
met gebakken appel                                                



Trio van vis
Hollandse garnalen, forel en gerookte zalm



Toscaanse scampi’s
In een zachte, romige saus



Burrata (V)
mozzarella gevuld met room - frisse salade - chimichurri



Bloemkool bites  (V)
Laat je ook eens vegetarisch verrassen



Champignons uit de oven (V)
Bospaddestoelen & champignons overbakken met Camembert

 

Soepen 

Franse uiensoep gegratineerd met kaas (V) 
Italiaanse tomatensoep met basilicumcrème (V)
Soep van het seizoen                                                                                             
Bouillabaisse Zuid-Franse rijk gevulde vissoep  


Salades 

Salade op Oosterse wijze
Gemarineerde ossenhaaspuntjes met taugé, avocado en sesamzaadjes

  

Salade Scampi
In knoflook gemarineerde scampi’s met peterselie en honingmosterddressing

  

Salade Sfeer
Met geitenkaas, gebakken champignons, avocado en frambozendressing (V)            

  

Caesar Salade
Gebakken bacon, kipfilet, ei, Parmazaanse kaas en Caesardressing

  
 

 

 

Bovenstaande salades zijn ook als maaltijdsalade te bestellen